DEJTE SVÉMU ŽIVOTU SMĚR

  • VYROVNEJTE SE S MINULOSTÍ

  • ZMĚŇTE MÍNUSY V PLUSY

  • NAJDĚTE CÍL, KTERÝ STOJÍ ZA TO

CO JE MYLIFE WORKSHOP?

My Life workshop je interaktivní kurz pro ty, kteří procházejí střední částí života. V průběhu workshopů se prolínají prvky osobního sebezkoumání, mediální produkce a prvky Learning community. Workshop je veden podle mezinárodně uznávaných koučingových principů. Autorem kurzu je Dr. Dietrich Schindler (DE) a workshop v současnosti probíhá v 15 zemích Evropy a Asie.

JAK TO PROBÍHÁ?

Workshop má pět hodinových setkání. Všechny setkání jsou vedeny formou otázek a vyplňování „mapy života“, kterou má každý účastník k dispozici. Témata jednotlivých lekcí jsou:

  • Mince – Co utvářelo můj dosavadní život?
  • Kniha – Chápat život jako knihu.
  • Most – Co je cílem v mém životě?
  • Náplast – Mínusy se mění v plusy.
  • Hudba – Tóny v našem životě?

Workshop je postaven na židovsko/křesťanských hodnotách a čerpá inspiraci od mnoha skvělých autorů nebo zdrojů jako například: John Maxwell, Albert Einstein, Abraham Harold Maslow nebo moudroslovných biblických citátů.

Vyzkoušejte ochutnávku workshopu zdarma!

Ve 30 minutách se dozvíte jaká je náročnost workshopu, jak jednotlivé lekce probíhají a jak Vám pomůže lépe nasměrovat Váš život.

Chci zkusit ochutnávku workshopu zdarma

LEKTOŘI WORKSHOPU

Lektory workshopu jsou Milan a Zdenka Michalkovi (50 let), kteří se dlouhodobě věnují poradenství. Milan Michalko má za sebou 25 let lektorské praxe v České republice a zahraničí. Pracoval na různých manažerských pozicích a je mimo jiné zakladatelem CityChurch.cz a majitelem reklamní agentury Ethics s.r.o. Zdenka Michalková pracovala jako vedoucí pracovník s městskou mládeží a v současné době se věnuje poradenství. Milan a Zdenka jsou manželé, mají 4 dospělé děti.

Více informací:

https://michalko.eu/milan/

www.linkedin.com/milan-michalko

Kontakt:

mmichalko@citychurch.cz

CO WORKSHOPEM ZÍSKÁTE?

Po absolvování workshopů by každý účastník měl lépe rozumět okolnostem, které prožil v minulosti a uvědomit si jak směřují jeho život do budoucna. Zároveň by každý účastník měl být schopen formulovat svou vizi, cestu na dalších 5-10 let. Workshop je zakončen vydáním certifikátu MyLife.

TERMÍNY

Další kolo workshopu proběhne na jaře 2022. Pokud máte předběžný zájem napište na e-mail: mmichalko@citychurch.cz.
K technickému připojení stačí běžný Smartphone, tablet nebo počítač s kamerou. Po vyplnění přihlášky vám budou zaslány podrobnosti ohledně technického připojení.

CENA

Cena workshopu on-line je: 500,- Kč.

Více informacíPřihláška

Když jsem se přihlásila, myslela jsem si, že se nic nezmění. Mýlila jsem se. Pochopila jsem, že vše, co se, mi stalo, mělo svůj důvod a že ze všeho zlého vzešlo mnoho dobrého. Můj nynější život je vyrovnanější, odpustila jsem lidem, co mi ublížili a děkuji jim, že mi ukázali, jak nežít a čeho se vyvarovat.

ŠtěpánkaÚčastník MyLife workshopu

Jsem už v pokročilejším věku, ale to co mi pomohlo, byla práce s MyLife mapou života. Uvědomil jsem si, že mám skutečně za co být vděčný a do dalších let mi to přidává energii a optimismus. Jsem šťastnější.

MilanÚčastník MyLife workshopu